Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-02@03:10:36 GMT

تولد ۴۵ سالگی مهناز افشار در آلمان (فیلم+عکس)

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۱۰۵۳۰

تولد ۴۵ سالگی مهناز افشار در آلمان (فیلم+عکس)

مهناز افشار روز گذشته ویدئویی از خود در اینستاگرامش در حال فوت کردن شمع های یک کیک تولد منتشر کرد و نوشت:

از تک تک شما عزیزانم و دوستان و همکاران نازنینم و شما همراهان سالیان دور ممنونم که حتی در این روزهای سخت و تلخ به من مهر و عشق بخشیدید.

ارزو میکنم نور شادی و سلامتی و سربلندی به زندگی تک تک شما و هممون و سرزمینمان ایران بتابه و مردم و همه در کنار هم روزهای زیبایی رو زندگی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوستتان دارم و قدرشناسم.

این ۵ شمع عدد مورد علاقه من بوده و هست و با این عدد هرسال متولد میشم.

این پست با کامنت تبریک بسیاری از همکاران بازیگر مهناز افشار همراه شده است، از غزل شاکری، هنگامه قاضیانی، گوهر خیراندیش، مهراوه و ملیکا شریفی نیا و حامد کمیلی گرفته تا طناز طباطبایی، سام درخشانی، علی شادمان، هانیه توسلی، نیکی کریمی و بهرام رادان.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بیوگرافی مهناز افشار

مهناز افشار متولد ۱۳۵۶ در تهران، بازیگری را با مجموعه ی تلویزیونی «گمشده» در سال ۷۷ آغاز کرد و پس از آن با بازی در فیلم سینمایی «دوستان» به کارگردانی علی شاه‌ حاتمی به سینما نیز راه یافت. افشار در سال ۸۹ برای ایفای نقش در فیلم «سعادت‌آباد» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از جشنواره فجر دریافت کرد.

مهناز افشار در سال ۹۳ با محمدیاسین رامین (متولد ۱۳۶۰) فرزند محمد علی رامین، مشاور مطبوعاتی محمود احمدی نژاد ازدواج کرد. سید محمد خاتمی، رئیس‌ جمهور پیشین ایران، خطبه ی عقد آن‌ ها را خواند. ثمره ی این ازدواج دختری به نام لیانا بود که در سال ۹۴ به دنیا آمد.

یاسین رامین در دولت احمدی‌نژاد در حوزه ی دارو فعالیت داشت و مدتی بعد متهم به فساد مالی شد. او متهم شده بود که دو میلیون یورو از جمعیت هلال احمر برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی دریافت کرده، اما این مبلغ را به فروشنده تحویل نداده‌ است. رامین در دادگاه بدوی به ۱۷ سال حبس محکوم شد که ۷ سال آن قابل اجرا بود. یاسین رامین در آبان ۱۴۰۰ تبرئه شد. رامین در رسانه‌ ها به واردات و توزیع شیرخشک آلوده نیز متهم شده‌ است. با این حال، او و مهناز افشار این اتهام را رد کردند و سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر نیز اعلام کرده که پرونده‌ ای در مورد شیرخشک‌ های فاسد وجود ندارد.

مهناز افشار در سال ۹۸ به همراه دخترش ایران را به مقصد آلمان ترک کرد. از خروج افشار از کشور مدت زیادی نگذشته بود که خود خبر جدایی اش از محمد یاسین رامین را در اینستاگرامش اعلام کرد.

افشار امسال همزمان با روز پدر و ولنتاین در پستی اینستاگرامی ضمن انتشار عکسی دو نفره از خود و همسر سابقش، به تجلیل از وی پرداخت، امری که با موجی از واکنش های منفی کاربران شبکه های اجتماعی مواجه شد. مهناز افشار ابتدا در توییتی منتقدان خود را به حاشیه سازی و نفرت پراکنی متهم کرد اما پس از چند روز اقدام به حذف عکس جنجالی از اینستاگرام خود کرد و در پست جدیدی نوشت که به احترام مردم عکس را حذف کرد تا باعث تلخ کامی آن ها نشود.

افشار پس از ترک کشور در یک مسابقه استعدادیابی به نام «پرشیاز گات تلنت» که در کشور سوئد برگزار می شد حضور یافت و به همراه دو تن از خوانندگان ایرانی موسوم به لس آنجلسی داوری این مسابقه را برعهده گرفت.

حضور در این مسابقه تلویزیونی که از شبکه ی وابسته به عربستان سعودی ام‌بی‌سی‌فارسی پخش می شد و نیز حجاب وی در مدت اقامت در خارج کشور سبب شد برخی بازگشت مهناز افشار به کشور را منتفی بدانند، با این حال، هم افشار و هم همسر سابقش، یاسین رامین در مصاحبه های اخیر خود مدعی شده اند مهاجرت او دائمی نخواهد بود.

منبع: روزیاتو

تماشاخانه ببینید| شکار شگفت‌انگیز یک تمساح توسط جگوار این نفتکش غول پیکر را ایران برای ونزوئلا ساخته است (فیلم) فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: یاسین رامین مهناز افشار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۰۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای 20 سالگی درگذشت گل آقا

به گزارش صدای ایران از ایسنا، روزنامه خراسان به مناسبت ۱۱ اردیبهشت سالروز درگذشت زنده‌یاد کیومرث صابری فومنی ضمن بازخوانی جریان سازی‌های کم نظیر او، با محمد حسن یادگاری، سازنده مستند «روزگارگل آقایی» گفتگویی کرده که در ادامه می‌خوانید: دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰، مخاطبان «گل‌آقا» هفته به هفته برای خریدن شماره جدید هفته‌نامه انتظار می‌کشیدند؛ یک انتظار شیرین و شاد برای خواندنِ طنز‌هایی که به مسائل و مشکلات جامعه کنایه می‌زد و برای دقایقی آنها را می‌خنداند.

امروز، ۱۱ اردیبهشت‌ماه، بیستمین سالروز درگذشت زنده‌یاد کیومرث صابری فومنی، همان «گل‌آقا»‌ی آشناست؛ مردی که تأثیری انکارنشدنی بر جریان طنز و طنزپردازی پس از انقلاب داشت.

«گل‌آقا» در سال‌هایی که تصویرسازی و کاریکاتور خیلی رواج نداشت، در هر شماره کاریکاتور یکی از مسئولان را روی جلد می‌برد. این یک نوع خط‌شکنی بود که بعد‌ها دیگر نشریات هم در همین مسیر حرکت کردند. «گل‌آقا» با شناختی که از جامعه داشت بدون این‌که حریم‌شکنی کند، در چهارچوب حرکت و نقد می‌کرد. از این رو مخاطبان این نشریه طیف گسترده‌ای داشتند و محتوای آن مطالب عام‌پسند و نخبه‌پسند را دربر می‌گرفت. «گل‌آقا» در شناسایی نیرو‌های جوان هم نقش زیادی داشت. این نیرو‌ها بعد‌ها وارد فضای رسمی طنز و رسانه شدند.

آخرین شماره هفته‌نامه گل‌آقا» در دوازدهمین سال انتشارش در دوم آبان ۱۳۸۱ منتشر شد. زنده‌یاد صابری فومنی در سال ۱۳۷۰ پس از انتشار اولین شماره‌های هفته‌نامه «گل‌آقا»، تعدادی از آنها را برای رهبر انقلاب فرستاد تا نظر ایشان را که زمانی با یکدیگر همکار بودند، جویا شود. رهبر انقلاب هم در پیامی به تاریخ ۲۷ تیر ماه ۱۳۷۰ برای گل‌آقا نوشتند: «ادعا نمی‌کنم که کار شما کامل و بی‌عیب است؛ اما با ملاحظه اجمالی شماره‌های «گل‌آقا»، امید هرچه بهتر شدن و کامل‌تر شدن آن را دارم.

طنز صادق و دلسوزانه باید همه نقاط معیوب، به‌خصوص آنها را که کمتر به چشم می‌آیند و آنها که بیشتر به علم و اطلاع همگان از آن نیاز هست، هنرمندانه ببیند و بنمایاند. امروز جامعه و نظام انقلابی ما با دشمنانی روبه‌روست که همه ابزار‌های محسوس و نامحسوس را برای ضربه زدن و جریحه‌دار کردن مردم و نظام و انقلاب به کار می‌برند. برای آگاه کردن ذهن مردم از خدعه دشمن، چه وسیله‌ای از طنز هنرمندانه و شیرین و زیرکانه، بهتر و کاری‌تر؟ ان‌شاءالله شما و همکارانتان موفق باشید».

اردیبهشت ماه دو سال پیش مستندی از شبکه مستند سیما به نام «روزگار گل‌آقایی» ساخته محمدحسن یادگاری پخش شد؛ مستندی که پس از آن چندبار دیگر هم بازپخش شد. «روزگار گل‌آقایی» پرتره‌ای از یک شخصیت محبوب و تأثیرگذار است که مردم هنوز هم طنز‌ها و کاریکاتور‌های خاطره‌انگیز نشریه‌اش را به یاد دارند.

 در ادامه گفت‌وگوی ما را با محمدحسن یادگاری، کارگردان این مستند می‌خوانید.

لطفا درباره این که چه اتفاقی باعث شد به سراغ ساخت مستند «گل‌آقایی» بروید توضیح دهید؟

در دوران کودکی مخاطب پر و پاقرص «بچه‌ها گل‌آقا» بودم و همین موضوع باعث شد به سراغ ساخت این مستند بروم. یکی دونفر از استادان من در حوزه ارتباطات که با مرحوم صابری آشنایی داشتند، به من کمک کردند تا با گروهی از کاریکاتوریست‌ها و نویسنده‌های قدیمی طنز ارتباط پیدا کنیم. بعد از آن با آقای ناصر فیض دراین باره مشورت کردم و ایشان که شبکه همکاران «گل‌آقا» را می‌شناختند و با استاد صابری مراوده داشتند، به ما کمک کردند. به‌تدریج با تعداد زیادی از دوستان و همکاران ایشان آشنا شدیم و حمایتی که افراد از ما می‌کردند، باعث می‌شد نفرات بعدی هم به جمع ما اضافه شوند. در نهایت با حدود ۲۵نفر از یاران «گل‌آقا» گفتگو کردیم که نامشان هم در فیلم هست.

در خلال گفتگو‌ها و دیدارهایتان با این افراد، نکته‌ای بود که شما را تحت تأثیر قرار بدهد؟

درزمان ساخت این مستند و با شنیدن گفتگو‌ها لحظه به لحظه بیشتر شیفته شخصیت آقای صابری فومنی شدم. استاد صابری دانش و تجربه زیادی داشتند و توانایی تعامل با همه جناح‌ها و سلیقه‌ها را داشتند؛ چیزی که امروز کم داریم؛ یعنی افراد بابینشی که بتوانند با چنین دید وسیعی با همه در ارتباط باشند و همه را به تعامل وادار کنند، این شخصیت‌ها خیلی کم هستند. این ویژگی آقای صابری بود و ما سعی کردیم در مستند هم این ویژگی را برجسته کنیم. از آن طرف وقتی فیلم پخش شد همه جناح‎ها و گروه‌های سیاسی به آن واکنش مثبت نشان دادند و این برای ما اتقاق خوبی بود.

جالب‌ترین بازخورد چه بود؟

روز اکران فیلم، هم هادی حیدری، کاریکاتوریست اصلاح‌طلب آمده بود و هم دکتر حدادعادل. هر دو هم راضی از سالن بیرون آمدند.

ساخت مستند «روزگار گل‌آقایی» چقدر زمان برد؟

پژوهش فیلم حدود دو سه ماه و فیلمبرداری و تدوین هم تقریباً ۵، ۶ماه زمان برد؛ یعنی یک فرآیند ۸، ۹ماهه شد. ما ساخت مستند را در سال ۱۳۹۹ شروع کردیم که سال ۱۴۰۰ به پایان رسید و اردیبهشت ۱۴۰۱ به پخش رسید.

دیگر خبرها

  • شهردار ارومیه با چهار رأی موافق ابقا شد
  • آغاز برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی»
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • پشت‌پرده ماجرای یک ترور توسط موساد؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل درباره رامین یکتاپرست ؛ کسی که یک فاحشه‌خانه را در آلمان اداره می‌کرد | یکتاپرست وابسته به سپاه بود؟
  • برای 20 سالگی درگذشت گل آقا
  • قصه درخشان کاپیتان تیم ملی 18 ساله شد
  • ماجرای "ترور رامین یکتاپرست، شهروند ایرانی" چیست؟
  • خلاقیت در طراحی کیک تولد با ویندوز 11 (فیلم)
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان